Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

100% prírodné, ekologické obaly na potraviny

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

100% prírodné, ekologické obaly na potraviny

Z čoho sú vyrobené?

Naše voskové obrúsky sú ručne vyrobené na Slovensku, v Marianke z vosku od tunajších včelárov, jojobového oleja, živice a 100% bavlny.

 

Prečo Včelobal®?

100% prírodné – obrúsky neuvoľňujú žiadne škodlivé chemikálie a ich používaním znižujete množstvo plastov na skládkach a v našich vodách. Opakovane použiteľné – obrúsky sa ľahko čistia, stačí ich utrieť alebo opláchnuť vlažnou vodou. Navyše Včelobal je možné „obnoviť“ aj doma. Kompostovateľné – na konci svojho produktívneho života sa Včelobal® môže využiť ako súčasť vášho kompostu. Priľnavé –  sú skvelou alternatívou jednorazovej plastovej fólie.  

Vhodné na potraviny?

Kombinácia prírodných surovín s tkaninou zo 100% bavlny umožňuje Včelobalom dýchať a tak zabezpečí, aby vaše jedlo zostalo dlhšie čerstvé. A baktérie?! Prírodný včelí vosk je antibakteriálny a antimykotický.  

Otestované!

Naše Včelobaly nedávno prešli testami Národného referenčného laboratória pre materiály prichádzajúce do kontaktu s potravinami s výsledkom “ Z výsledkov laboratórnych skúšok vyplýva, že z hľadiska ochrany zdravia je možné odporučiť obalový materiál Včelobal Vašej výroby len na priamy styk s potravinami napr. pečivo, sladkosti, koláče, ovocie, zelenina.“  

Share This Post

Like This Post

0

Related Posts

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your rating!
    Please give a rating.

    Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

    Thanks for submitting your comment!

    Top Reviews

    Recent Comments

    example-380x300-rounded

    Editor Picks